tiistai 30. heinäkuuta 2013

Matkalle ♥

Mä oon lähös huomen matkalle ja en tiiä kirjotanko sieltä. Tänään oon ollu kaupungis ja pakkaillu jotai tavaroita, mut laitan loput huomenna. On kyl tosi kivaa nähä taas ihmisii joita ei oo nähny pitkää aikaa. 



lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kuvia ja kuulumisia ♥

Olin viikonloppuna serkuilla ja oli kivaa päästä käymää siellä pitkästä aikaa. 




Nyt on taas onneks ilmat alkanu lämpenee. Kävin lainaamassa kirjastosta laukullisen kirjoja, mutta en oo vielä kerinny lukee kaikkia. 












Tää kesäloma on menny tosi nopeesti, vaikka onha tätä vielä ainaki kaks viikkoo jäljellä. Siinä ajassa kerkee tehä vielä kaikkee kivaa.


maanantai 15. heinäkuuta 2013

Viikonlopusta ♥

Viikonloppuna oon pelannu kavereitten kaa lentopalloo ja pitäny hauskaa. Maanantaina olin kaupungis shoppailemas melkee koko päivä ja ostin vaatteitten lisäks mansikoita. Ne on vaa nii hyviä. Koko viikonlopu on satanu tai ollu pilvistä, eikä oo oikee ollu mitää lämpimiä ilmoja. Mut on tätä lomaa vielä jäljellä ni toivottavasti tulis edes vähä lämpimämpii ilmoi.





Tänä vuonna on tullu iha sikana kirsikoita:D









































torstai 11. heinäkuuta 2013

Rakkautta ennen ensisilmäystä ♥

Lumoava kirous kertoo pojasta, joka asuu pienessä kylässä, missä ei ole salaisuuksia. Unessa hän näkee tytön, jonka putoamista hän ei voi estää. Eräänä päivänä kouluun tulee uusi tyttö, josta kukaan ei tykkää. Hän käyttää omituisia vaatteita ja on kylän erakon siskontyttö. Ethan tutustuu tyttöön sateisena yönä, kun meinaa ajaa hänen päälle. Ethanin perheen taikauskoinen taloudenhoitaja ei halua, että Ethan tapaisi tyttöä. Silti he ovat ystäviä ja vähitellen tajuavat, että heidän välillään on omituinen yhteys. Kun Lena täyttää kuusitoista, hänen on tehtävä valinta ja päivät alkavat käydä vähiin. Ethan ja Lena yrittävät saada selville, mitä suku heiltä salaa ja kaikki selviää juuri ennen kuin Lena täyttää kuusitoista.